Bogsalg

Den tibetanske lære om drømme og søvn

Den tibetanske lære om drømme og søvn
Den tibetanske lære om drømme og søvn

Bogen Den tibetanske lære om drømme og søvn beskriver, hvordan man i dzogchen-praksis bringer meditation ind i drømme og søvn.

Bogen er unik, fordi den på en usædvanligt ligefrem måde beskriver enkle øvelser til at bringe meditation ind i drømme og søvn. Den er derfor oplagt for enhver selvudvikler, som har lyst til at gå et trin dybere i arbejdet med drømme, meditation og bevidsthed.

Den enkle og jordnære formidling af øvelser, der giver læseren mulighed for direkte at erfare essensen i dzogchen, gav mig lyst til at oversætte bogen og på den måde dele dens budskab med andre.

Bestilling

Bogen kan købes direkte hos mig for kr. 250,-

Prisen er inklusive fri levering med GLS (til pakkeshop eller adresse) indenfor 1-4 dage.

Den bestilles ved at klikke på knappen Køb nu nedenfor. Send mig en mail, hvis du hellere vil betale med MobilePay eller kontooverførsel – eller ønsker at bestille flere eksemplarer. Husk at angive mobilnummer til tracking.

Levering
Mobilnummer til track’n’trace

Om forfatteren

Geshe Tenzin Wangyal Rinpoche er en af de få tibetanske bön-mestre, som lever i vesten. Han er bosat i USA og er stifter af Ligmincha Institute, som arbejder på at bevare böntraditionen og aktualisere den for moderne mennesker. Hans meget klare og ligefremme undervisning har gjort ham til en efterspurgt underviser i hele verden. Hans bøger er oversat til mere end 20 sprog. Du kan læse mere om ham på ligmincha.org.

Om bogen

“Hvis vi ikke kan bære vores praksis med ind i søvnen,” skriver Tenzin Wangyal Rinpoche, “hvis vi mister os selv hver nat, hvilken chance har vi så for at være opmærksomme, når døden nærmer sig? Se på din oplevelse af drømme for at vide, hvordan det vil gå dig i døden. Se på din oplevelse af søvn for at opdage om du virkelig er årvågen eller ej.”

Denne bog giver detaljerede instruktioner i drømmeyoga, herunder de forberedende øvelser som laves i løbet af dagen. I den tibetanske tradition er evnen til at opnå klardrømme ikke et mål i sig selv, men det giver en ekstra mulighed for at kunne lave avancerede og effektive øvelser for at opnå frigørelse.

Drømmeyoga følges af søvnyoga, som også kaldes “det klare lys”. Det er en mere avanceret praksis, som svarer til de mest hemmelige tibetanske praksisformer. Målet er at forblive opmærksom gennem søvnen, når sindet, tankerne og sanserne fortoner sig. De fleste vesterlændinge opfatter end ikke denne dybe opmærksomhed som en mulighed, men den er velkendt i tibetanske traditioner som buddhisme og bön.

Resultatet af disse øvelser er større lykke og frihed, både i vores vågne og drømmende stunder. Bogen giver således kraftfulde metoder, som man kan bruge på sin vej til frigørelse.

[socialshare]